Vliegende start

Wat je eigenlijk nodig hebt is een vliegende start.

U bent liever bezig met het echte werk in plaats van achter een computerscherm te zitten. Toch weet u dat u er niet onderuit komt. Vroeg of laat moet u er aan geloven.

Een . . . . . . . . . COMPUTER!!!

Al maanden of misschien wel jaren stelt u het uit. Maar leveranciers en banken willen graag electronisch zaken doen. Ook de boekhouder heeft zijn gegevens liever per e-mail dan een doos met papieren. Zo'n computer is snel gekocht . . . . . maar dan? Wie helpt je op weg? Wat moet je doen als het ding weer eens vastloopt? Hoe moet dat met een internet aansluiting? Heb ik wel de juiste computer voor dit werk?

Kortom . . . . . WAT wil je met de computer gaan doen?

Vraag het E-WARE Elektronische Diensten. Wij kunnen ook computers leveren maar dat kunnen er meer. E-WARE levert maatwerk als het er om gaat wat u met de computer wilt doen. Wij bieden:


Bel voor een gratis consult van een uur. In die 60 minuten moet er duidelijkheid zijn over wat er kan en niet kan en wat u wilt.

De kunst is om de computer en andere zaken zoals de printer, internet, e-mail en dergelijke goed op elkaar af te stemmen. Niet te veel, niet te weinig. Je hebt geen vette computer nodig voor het schrijven van een brief. Met een magere computer is het geen doen als je de foto's van je digitale camera wilt bewerken. Om dat allemaal uit te zoeken heeft u eigenlijk geen tijd en geen zin. Voor E-WARE is het een sport om het zo eenvoudig mogelijk te houden.

Ook als u al een computer gebruikt maar behoefte heeft aan ondersteuning willen wij u graag van dienst zijn. E-WARE is een "klein" bedrijf voor "kleine" ondernemers en zit dicht in de buurt. Wij kennen uw behoefte aan direct contact, eenvoud en gemak. Wordt het toch allemaal groter dan laten wij u niet in de steek want E-WARE heeft goede relaties met computerbouwers, opleidingsinstituten enzovoorts.

Ik wil graag de computer voor de volgende zaken gaan gebruiken:

Zakelijk:

Ontspanning/vrije tijd:

Aandachtpunten: